Presentació

Llicenciat en Dret per la Universitat Central de Barcelona. Diplomat en Dret civil català.

L'any 1987 em vaig col·legiar com a advocat en exercici a l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Reus (Col. 306) i al de Tarragona (Col. 1.220) l'any 1989.

Vaig començar la meva activitat professional a l'Assessoria Jurídica de l'Asseguradora Reddis on vaig estar fins l'any 1995 quan, amb dues companyes, vàrem muntar un despatx propi a Reus.

Des de sempre, la meva especialitat ha estat tot el relacionat amb la responsabilitat civil i les assegurances, intervenint en procediments judicials tant en la vessant de defensa com en la de reclamació i en els ordres jurisdiccionals civil, penal i administratiu, sense oblidar tampoc l'aspecte transaccional.

Des de l'any 2013 he ampliat el meu àmbit d'actuació, estant d'alta en el torn d'ofici Civil (incloent Dret de família), Penal, Laboral i en el recentment creat torn d'ofici per assumptes de Dret Mercantil.

Des del mes de setembre de 2016 tinc el meu despatx professional al carrer Sant Joan, 36, Entl. A de Reus, al Despatx Advocat Just Serveis Jurídics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada